Tjohoooo

Då har en vecka till gått, har inte gjort så mycket förutom att plugga hade ett jätte stort prov igår i psykiatri, kändes helt okej när det var skrivet :) slutade efter provet ca kl 11, då åkte jag hem och var barnvakt åt världens sötaste Selma:) gick jätte bra och hon var så snäll:) kvällen igår var lugn hade räk mys med älsklingen och kusin:)

vaknade kl 9 imorse satt mig och plugga sen vidare och fika med Tovis&Emma:) kl 1 började älsklingens match dom vann med 5-0 härligt, dessutom blev han matchenslirare och fick blommor (stoltflickvän) har hunnit med ett barnkalas med då Selma fyllde 1 år:) nu är jag hemma och ska ta det lugnt.
Ha en fin kväll så hörs vi.

11-09-09

Halloj, då va jag här igen, dagen började inte allt för bra, vaknade undrade hur mycket klockan va skulle titta på mobilen då det visade sig att den va avstängt i panik flög jag upp och kollade va klockan va 8 skulle åka kvart över . som tur va han jag till skolan itid iaf:) kollade på en film om anorexia och pratade lite om den, sen fick vi åka hem.

har inte gjort så mycke annat idag, väntar nu på att min lilla Tua ska komma så ska vi laga tacos:) kvällen blir lugn vi ska kolla på någon film och äta gott. Imorgon blir det fotboll mitt <3 har match kl 2 :) hoppas på att dom vinner:)
kanske skriver lite senare ikväll:)
hörs

2011-09-08

Jisses det va inte igår man skrev här. Tänkte börja skriva lite smått här igen när jag känner att jag har tid och lust:)
jaha vad har hänt då under dom senaste månaderna? skolan har gått jätte bra och den är fortfarande super kul :) har jobbat hela sommaren och inte så mycket mer än så. Och nu har hösten börjad och det känns ju si så där:/

Idag har jag varit på studiebesök på lusthuset med klassen otroligt intressant:) och nu har jag precis kommit hem efter en lång promenad med några vänner:)
hörs när vi hörs:)