Min dag

Började med att jag försov mig, för första gången i mitt liv. Vaknade kl tio i 8 och skulle åka kvart över, stressade som en idiot gjorde jag, tack och lov så hann jag i tid iaf:P
Sen när vi hade slutat lektionen så skulle jag gå på toa, och glömer så klart att låsa dörren, och vips så öppnades den, och jag skriker rätt ut, stackars lilla tjej hon blev nog rädd hon med, för hon började också skrika haha.
Sen åkte klassen till Alunda för att lyssna på en föreläsning, helt okej men dock tråkigt att sitta still i 3 timmar.
Va väl hemma igen vid halv 5 och sen dess har jag bara pluggat, jag gör inte så mycket annat nu för tiden.
Nu dax att laga mat låda.
Hörs imorgon god natt. //Alexandra

05-02-11

God morgon på er. Sovit bra? det har jag iaf gjort. Hade en jätte trevlig kväll igår uppe i simbadet.:) Badade tunna, dock inte jag, men dom andra. Hade fotspa och och ansiktsmask. God ost bricka med bröd och massa gott:) kom väl hem runt 1 tror jag.

Idag ska jag försöka komma ut på en promenad innan jag sätter mig med skol böckerna, har prov på tisdag så lär ju börja plugga nu, så att jag klarar det. Hörs lite senare. //Alexandra

God morgon

God morgon på er:) Tänkte igår kväll att jag skulle ut och gå när jag vaknade idag, men när man tittar ut så snöar det, jävla skit väder. Jag vill ha sol,vår och sommar.
Igår kväll va jag iväg på ett boxnings pass med Emma, och jäklar vad roligt det va:) känner dock att tränings värken börjar komma nu.

I kväll då ska jag bada tunna med bra människor, det ska bli så roligt:) Det är ändå ganska bra att det snöar idag, för det är ju mysigare att bada ute om det flyger lite i luften:)
Ne nu ska jag äta frukost, hörs sen //Alexandra

5 Dagar

Hej hopp nu va dert ett tag sen man skrev igen, hela 5 dagar. Tänkte skriva lite vad jag har gjort under tiden.

Lördag: Jabbade mellan halv 1 till halv tio, Sen for jag hem och skulle ta det lungt, men slutade med att jag och min vän Josefine började dricka:) Kajsa var också här men dock nyckter:) Vi skulle åka och hämta folk på gullans i Örbyhus vid ett, men kom på att vi skulle åka tidigare och gå in vi med. Sagt och gjort men det var inte så roligt.
Kom väl hem runt halv två.

Söndag: Va det strålande sol så jag och Milla gick på en promenad:) så mycket mer på den dagen gjorde inte, förutom att plugga.

Måndag: Gick iskolan hela dagen, sen hem och städa och tvätta. På kvällskvisten gick jag och kajsa ut och gick, sen vidare till Milla på en trevlig fika:)

Tisdag:Gick i skolan.  Sen hem och laga mat Bakad potatis med grönsaker och ishavsröra:) åt med Tove,Joel och Mattias:) Sen efter det gick jag och Tove till gymmet, men det va jätte mycket folk där så vi gick ut och gick och sen tillbaka till sporthallen för att sola. Sen kunde vi äntligen gå in och gymma:) Efter det hem och sov.

Onsdag: Skolan. Sen hem och åt. Sen en lång promenad med Empa:) Sen följde hon med upp en sväng och pratade och drack smothie:) Sen kom Jejje upp efter sin träning och pratade:) Trevlig kväll måste jag säga:)

Idag Torsdag: Har inte hunnit med att göra så mycket, vaknade efter 12:) Då kom Tove upp och åt frukost med mig, så himlans tråkigt att äta själv ju:P så nu har vi ätit hårt bröd med avokado och tomat druckit smothie till de:) lägger ut lite bilder på frukosten:)

MUMS:)